2020-10-10 07:56:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Meglepő híreket kaphat rokonaitól

Napi horoszkóp október 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold még a Rák jegyében van. Nagyon erős a kisugárzása, a partnerénél kedves szavakkal elérhet bármit. A csillagok a családi életében hozhatnak változást. Meglepő híreket kaphat rokonaitól!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A környezetében túl sok a pletyka, az intrika. Ön ezzel nem törődik, pedig most lehet, hogy kellene - ha résen van, elkerülheti a konfliktusokat. Pihenjen minél többet a hétvégén!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha pozitívan áll a változáshoz, akkor társasági élete pezsgővé válik, és egy-két megoldatlan problémájára is választ kap. A Vénusz most különleges vonzerővel ruházza fel; éljen ezzel, de ne visszaéljen. Csak olyasvalakire vesse ki a hálóját, akihez valóban vonzódik!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szívesen barátkozik, és még azokkal is jól kijön, akiket egyébként nem szívlel. Ugyanakkor mivel az emberi kapcsolatai kötik le a figyelmét, olykor fontos apróságok felett elsiklik a figyelme…


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A partnere jóban-rosszban kitart ön mellett, de azért vágyik egy kis romantikára, kettesben töltött időre. A Vénusz izgalmas hétvégét ígér!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A csillagok arra figyelmeztetik, hogy minden intézni valót hamar tudjon le, mert később több akadállyal is számolnia kell. A művészetek terén érdekes élményben lehet része, csak önön múlik mennyire nyitott az újra.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha túl sok mindent akar egyszerre, végül annyira szétforgácsolja az erejét, hogy a legfontosabbról lemarad. Ugyanakkor nagy a csábítás a mindenfelől, sok meghívást kap, és flörtben is lesz része. Próbálja megtalálni az egyensúlyt!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Rák jegyében jár. A legjobb ötletei is zátonyra futhatnak, ha túlságosan erőszakosan próbálja ráerőltetni a többiekre az akaratát. Most rendkívüli élményekben részesülhet, főleg a szerelemmel kapcsolatban. Válogassa meg, hogy kivel akar találkozni, de azért legyen nyitott!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Most próbáljon ismerkedni, ha finom gesztusokkal csinálja, meglesz az eredménye. Az anyagi kérdések átbeszélését viszont halassza máskorra, mert most túlságosan indulatosan reagál ez ügyben.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Most megtapasztalhatja, hogy mennyien szeretik és becsülik, persze ez elégedettséggel tölti el. A hétvégét egy váratlanul kibontakozó flört teszi izgalmassá, de legyen óvatos, mert lehet, hogy az illető valójában foglalt.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A bolygók azt jelzik, hogy valaki titokban szerelmes önbe, vagy éppen önnek vannak megvallatlan érzései. A következő napokban kibontakozhat ez a románc, és sok boldogságot hozhat az életébe. Szedje össze a bátorságát, és közeledjen a másikhoz!


Halak: II. 19. - III. 20.

Hódító kedve újraéled, de legyen óvatos, egy pletykás barátnő mindent kifecseghet. Válogassa meg egy kicsit jobban, hogy kit avat a bizalmába! Ha van párja, ne menjen bele titkos afférba, nem éri meg feladni az egyébként jól működő kapcsolatát a bizonytalanért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: